درباره

شبکه تبادل فناوری

درباره شبکه تبادل فناوری

شبکه تبادل فناوری به عنوان بازوی اجرایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو فعالیت‌های زیر را به عهده دارد.

Logo Nanoten 023

شناسایی و رفع نیازهای فناورانه صنایع مختلف

مشاوره جهت اخذ تاییدیه دانش بنیان

مشاوره جهت استفاده از طرح اعتبار مالیاتی

مشاوره جهت اخذ تاییدیه نانو مقیاس

استقرار نظام مدیریت تکنولوژی و مدیریت تحقیق و توسعه

برگزاری چالش نوآوری

شناسایی و رفع نیازهای فناورانه صنایع مختلف

شناسایی و رفع نیازهای فناورانه صنایع مختلف با استفاده از توانمندی شرکت‌های دانش بنیان و دیگر شرکت‌های فناور داخلی انجام می‌گیرد.
در این فعالیت عرضه‌کننده و متقاضی فناوری طی یک پروژه همکاری فناورانه و به ‏منظور پاسخ به تقاضای صنعتی، با یکدیگر تعامل می‌کنند تا فناوری یا محصول از فناور به شرکت متقاضی، منتقل یا فروخته شود.

در اینجا نقش شبکه تبادل فناوری شناسایی تقاضا، شناسایی فناور و انجام هماهنگی‌های لازم جهت انعقاد قرارداد بین فناور و متقاضی بوده که مراحل اجرای این فرآیند به طور خلاصه در شکل روبه‌رو نمایش داده شده است.

مراحل اجرای فرآیند تبادل فناوری

مراحل اجرای فرآیند تبادل فناوری

اعتبار مالیاتی

مشاوره جهت استفاده از طرح اعتبار مالیاتی

در طرح اعتبار مالیاتی، معادل هزینه‌های انجام شده در پروژه‌‌های  تحقیق و توسعه یک شرکت از مالیات بر عملکرد مربوط به سال انجام هزینه مذکور یا سال‌های بعد آن شرکت کسر می‌شود.

در طرح اعتبار مالیاتی، معادل هزینه‌های انجام شده در پروژه‌‌های تحقیق و توسعه یک شرکت از مالیات بر عملکرد مربوط به سال انجام هزینه مذکور یا سال‌های بعد آن شرکت کسر می‌شود.
برای برخورداری از اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه، شرکت‌های متقاضی باید پروژه‌های تحقیق و توسعه پیشنهادی خود را در قالب تعیین شده به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال نمایند.
شبکه تبادل فناوری در انتخاب پروژه‌های تحقیق و توسعه مناسب برای استفاده از طرح اعتبار مالیاتی، همچنین تهیه مستندات لازم، ثبت نام و پیگیری طرح از معاونت علمی ریاست جمهوری همراه شرکت‌های متقاضی خواهد بود.

مشاوره جهت اخذ تاییدیه دانش بنیان

به منظور توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت‌هایی را در قالب 110 سر فصل از شرکت‌های دانش بنیان به عمل آورده است، مهمترین این حمایت‌ها عبارتند از:

  • معافیت از پرداخت مالیات، عوارض، حقوق گمرکی، سود بازرگانی و عوارض صادراتی به مدت پانزده سال
  • تامین تمام یا بخشی از هزینۀ تولید، عرضه یا به کارگیری نوآوری و فناوری با اعطاء تسهیلات کم بهره یا بدون بهره بلندمدت یا کوتاه مدت بر طبق عقود شرعی
  • اولویت استقرار واحدهای پژوهشی، فناوری و مهندسی و تولیدی شرکتها و مؤسسات دانش بنیان در محل پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مناطق ویژه اقتصادی و یا مناطق ویژه علم و فناوری

شبکه تبادل فناوری در بررسی محصولات و خدمات شرکت‌ها، همچنین تهیه مستندات لازم، ثبت نام و پیگیری‌های لازم از معاونت علمی ریاست جمهوری برای اخذ تاییدیه دانش بنیانی همراه شرکت‌های متقاضی خواهد بود.

مشاوره جهت اخذ تاییدیه دانش بنیان
جهت اخذ تاییدیه نانو مقیاس

مشاوره جهت اخذ تاییدیه نانو مقیاس

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و میکرو به منظور توسعه فناوری نانو حمایت‌هایی را از شرکت‌های نانویی پیش بینی نموده است، بعضی از این حمایت‌ها عبارتند از:

  • کمک برای دست یابی به نمونه‌های نیمه صنعتی و صنعتی
  • قرارداد با صاحبان پلتفرم‌های نیمه صنعتی برای صنعتی سازی محصولات نانویی
  • کمک به فعالیت‌های مرتبط به با توسعه، تولید و عرضه محصولات نانویی از جمله ثبت اختراع، ارزشگذاری فناوری، طراحی صنعتی و ...

شبکه تبادل فناوری در زمینه بررسی و امکان استفاده از فناوری نانو جهت بهبود محصولات، همچنین تهیه مستندات لازم، ثبت نام و پیگیری‌های لازم از ستاد ویژه فناوری نانو و میکرو برای اخذ تاییدیه نانو مقیاس و بهره‌مندی از حمایت‌های ستاد نانو همراه شرکت‌های متقاضی خواهد بود. در شکل روبه‌رو مراحل ثبت نام جهت دریافت گواهینامه نانو مقیاس نشان داده شده است.

استقرار نظام مدیریت تکنولوژی و مدیریت تحقیق و توسعه

مدیریت تکنولوژی، در واقع مدیریت سیستمی است که خلق، کسب، و به‌کارگیری تکنولوژی را ممکن می‌سازد و شامل مسوولیتی است که این فعالیت‌ها را در راستای خدمت به سازمان و برآورده ساختن نیازهای آن قرار می‌دهد.

شبکه تبادل فناوری به همراه کارشناسان و مدیران هر صنعت، پیاده سازی نظام مدیریت تکنولوژی را برای دست یابی به اهداف فوق ممکن می­­سازد. در واقع با اسقرار نظام مدیریت تکنولوژی استراتژی تکنولوژی یک سازمان تدوین می­گردد.

برگزاری چالش نوآوری

یکی از ابزارهای شبکه تبادل فناوری برای رفع نیازهای فناورانه برنامه چالش‌های فناورانه و نوآورانه با برند اینوتن است. اینوتن از مفهوم نوآوری باز و جمع سپاری جهت انجام پروژه‌های خود استفاده می‌کند. یکی از مزایای این الگوها دسترسی سریع به فناوران یا متقاضیان بوده که این مورد از طریق برگزاری رویدادهای بهم رسانی فناوری امکان‌پذیر است. در این برنامه، برای نیاز متقاضی صنعتی که در حال حاضر برای آن فناوری آماده وجود ندارد و یا ظرفیت فناوری‌های موجود پاسخگوی نیاز آن‌ها نیست، فراخوانی با هدف شناسایی فناور برگزار می‌گردد. فناواران برگزیده با اعطای حمایت‌های مختلف از قبیل تسهیلات مالی و مشاوره‌های تخصصی محصول خود را توسعه داده و اقدام به رفع نیاز صنعت می‌کنند.

روش‌های ارتباطی

آدرس

تهران، بزرگراه شهید لشگری، کوی بیمه، خیابان آزمون نیا، نبش کوچه یکم، پلاک 3، طبقه اول

شماره تماس

02191096512

ساعات کاری

همه روزه از شنبه تا چهارشنبه

از ساعت 8 الی 16:45

ایمیل

info@nanoten.ir